header_1
 

GROEP 6

Wij zijn groep 6

groep 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pronkstukken van groep 6

Met taal hebben wij de afgelopen periode gewerkt met het thema 'Pronkstukken'.
We hebben gelezen over verzamelaars en gekeken naar topstukken. Verder hebben we geleerd hoe je een verzameling kunt ordenen en hebben we een eigen tentoonstelling  gemaakt van onze pronkstukken. Over ons eigen pronkstuk hebben we een korte informatieve tekst geschreven en gepresenteerd aan de klas. Al onze verhalen zijn gebundeld in een boek genaamd 'pronkstukken van groep 6'.

 

12345

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drum 4 Fun

Drum 4 Fun  eerst kwamen we op school en toen mochtenweeenmasker maken. Daarna hebben we met de hele klas verschillende muziekinstrumenten mogenuitproberen.Latermochtenwebuiten spelen.Na het buiten spelen moesten we naar de gymzaal op eenDjembégaanoefenen voorhet concert. Dat was erg leuk om te doen.Na het oefenen gingen we het masker afmaken.Toen we klaar waren moesten we een concert samen met groep 5 doen. Eerst nog wachten tot deandereklassenklaarwaren. Er warenallemaal ouders, opa's enoma's om naar de voorstelling te kijken.We vonden het een leuke dag. 

Van Daan K, Laurens en Tijn 

 drum 4 fun 1drum 4 fun 2drum 4 fun 3Drum 4 fun 5Drum 4 fun 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bibliotheekbezoek in Didam

Maandag 15 november waren we met de klas bij de bieb geweest.

We kregen eerst uitleg over de app waar we mee gingen werken die dag. Maar daarvoor kregen we eerst uitleg over  bibliotheek. Zij vertelde wat er in de bieb te vinden was. Heel veel, zo als boeken, strips, informatieboeken, tijdschriften, films en luister boeken, enz. de app hete “ bieb store” . je mocht in groepjes van werken. En je moest in je groepje boeken op zoeken en luister boeken en al de dingen die net al hebt gelezen.  Daar me moest je opdrachten doen, als je die af had keek een mevrouw of het goed was en kreeg je een code. En dan had je een app voltooit. 

Van groep 6Hiske, Kiana en Wietske 

bieb 1bieb 2bieb 3bieb 4bieb 6